Jolie Care Investments on CrowdAboutNow.nl for AfterCare Breast Cancer

Jolie Care Investments on CrowdAboutNow.nl for AfterCare Breast Cancer

Met Jolie Care lingerie de allerbeste nazorg voor borstkanker financieren. In mijn praktijk Nazorg Borstkanker in Haarlem (Netherlands) laat ik, Lucette Vermeijden (28), al vijf jaar (ex-)borstkankerpatiënten aantoonbaar sneller herstellen. Met persoonlijke aandacht en gecombineerde zorg. Deze succesvolle aanpak wil ik in heel Nederland beschikbaar én vergoedbaar maken. Maar wil ik dat goed doen, en dat wil ik, dan heb ik ongeveer 200.000 euro nodig. De lancering van Jolie Care lingerie voor (ex-)borstkankerpatiënten moet deze droom financieren. Van jullie vraag ik ‘slechts’ 50.000 euro, het laatste nog ontbrekende bedrag.

DOE MEE en klik op mij…

DOE MEE

Wat je écht even in het kort moet weten, voordat je de rest gaat lezen: * Ik zet een lingerielijn op voor (ex-)borstkankerpatiënten onder de naam Jolie Care. * Dat doe ik om de groei van mijn succesvolle behandelmethode Nazorg Borstkanker te financieren – ik wil namelijk niet mijn hand moeten ophouden of afhankelijk zijn van Zorgverzekeraars, subsidies of de weinig ondernemende mentaliteit in de zorg (ben ik veel te ongeduldig en resultaatgericht voor!). * Jolie Care wordt een luxe-merk waarin en waardoor vrouwen met een beschadigd lichaam zich weer mooier, sexy, vrouwelijker en aantrekkelijker gaan voelen. Dat helpt, weet ik, namelijk ook bij het herstelproces – enorm zelfs! * Ik heb een fantastische partner gevonden in Sapph lingerie – ze helpen mij omdat ze enthousiast zijn, en met hun expertise kan ik de inkoop en productie goed en verstandig regelen. * Hoe het komt weet ik niet, maar ik heb een geweldig team van professionals (experts, ambassadeurs, Raad van Advies leden) om me heen weten te verzamelen, die bijna allemaal om niet, pro deo, of op no cure no pay basis hun expertise inbrengen – ongelofelijk fijn! * We hebben een geweldig businessplan geschreven, dat vind je hieronder. Lees het even. Het is echt heel anders dan al die traditionele, stoffige ondernemingsplannen die je al kent. We zijn er heel trots op en zelfs de mond van de ABN AMRO (Netherlands) viel open – die hadden nog nooit zoiets gezien. * Maar: het zijn niet alleen mooie woorden. Het zijn ook mooie cijfers. Flynth accountants hielp ons (no cure no pay, ze zijn dus feitelijk al de eerste crowdfunder) met de prognoses. Die kun je opvragen, als je wilt. We hebben 2 scenario’s. Beiden zijn heel realistisch. * Even wat harde data: je investeert in een (helaas) groeiende markt, waar weinig tot geen concurrentie is, en nauwelijks professionaliteit. Daarom denk ik binnen 3 jaar de marktleider te kunnen worden. * Dat levert je 20,25% rendement op – maar waarschijnlijk doe je het daar niet eens om. * Wil ik het goed doen, en dat wil ik, dan heb ik veel meer geld nodig dan ik aan jullie vraag. Crowdfunding is slechts één van mijn financieringsbronnen – ik ga natuurlijk niet op 1 paard wedden. Bij de bank leen ik 75.000 euro, bij zogeheten ‘informal investors’ nog eens 75.000 (de eerste 30.000 is al binnen, waaronder een groot bedrag van mijn ouders). * Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: lees even het business plan hieronder. Is leuk! * Ik ben heel benaderbaar en beantwoord al je vragen met plezier. Bel me op +31 6 3405 8169…… of mail me op lucette@nazorgborstkanker.nl – ik antwoord direct!

 

0
Like
Save

Comments

kuangshan says:

Ultrafine Mill installation: 1, the equipment to be installed on the basis of concrete to ensure that the level of concrete foundation, with anchor bolts. 2, to ensure that the host body after the installation and horizontal vertical. 3, check the various parts of the bolt is loose and the door is closed. 4, according to the type of equipment to select the power cord and control switch. 5, according to the completion and a comprehensive inspection, the empty load test, if the normal can be produced.

Write a comment