Mac Pro ‘Unboxing’ 2013 Video – Danny Winget

Mac Pro ‘Unboxing’ 2013 Video – Danny Winget

Nieuw indrukwekkend design.
Mac Pro is de pro desktopcomputer die helemaal opnieuw is uitgevonden. De geïntegreerde thermische kern en de meest geavanceerde technologieën zijn gebruikt om een ongekend krachtige Mac te ontwikkelen met fantastische uitbreidingsmogelijkheden. Zeer compact en stil.

Multicoreprocessors.
Deze nieuwe Mac Pro is uitgerust met de laatste Intel Xeon E5-processor, met daarin maximaal twaalf processorcores en een geheugencontroller met vier channels voor een geheugenbandbreedte van maximaal 60 GB/s, tesamen in één chip, met 40 PCI Express-doorvoerkanalen van de 3e generatie, met een L3-cache van maximaal 30 MB brengt dat een prestatiepiek van ruim 500 gigaflop…..snelheidssensatie.

2 grafische processors.
Deze nieuwe Mac Pro heeft standaard twee AMD FirePro GPU’s, elk tot 6 GB VRAM en 2048 streamprocessors met een memorybandbreedte van maximaal 264 GB/s en 3,5 teraflop. Voldoende rekenkracht om 4K-video op volledige resolutie te editen en simultaan op de achtergrond effecten te renderen…..en nog genoeg power om drie 4K-beeldschermen erop aan te sluiten.

PCIe-flashopslag.
De 2,4x snellere PCIe-flashopslag overtreft SATA solid-state schijven en haalt tot 10 keer betere tijden dan de 7200-rpm SATA harde schijf. Opstarten van het OS, programma’s starten en het openen van extreme bestanden gaat super snel.

Thunderbolt-2.
Thunderbolt 2 biedt een doorvoersnelheid van maximaal 20 GB/s naar de externe apparaten. Op elke Thunderbolt 2-poort kan je maximaal zes randapparaten doorlussen en zo dus een enorme opslagcapaciteit bouwen. Zelfs een PCI Express-uitbreidingschassis en de nieuwste 4K-beeldschermen gebruiken is mogelijk.

    JVZoo Product Feed

  • Covert Context Pro 5000+ Top Amazon Keywords and 1-Click Importer To Covert Context + Free Copy Of The Covert Store Builder Theme
  • Covert Context Pro Keywords 5000+ Top Amazon Keywords and 1-Click Importer To Covert Context
  • Tuberank Jeet Still spending hours struggling to optimize your Youtube videos? Get the tool developed and used by a winner. Tuberank Jeet makes Youtube optimization a piece of cake.
  • Covert Shirt Builder Point and Click T-Shirt Designer *Special Offer For New Members Only*
1
Like
Save

Comments

Write a comment